Romania

Platiti voi mai mult ca sa furam noi mai mult

O tragedie in desfasurare in Romania este lipsa unui partid de dreapta, sau centru-dreapta, ceva pe acolo. Avem unul care se declara de centru-dreapta (PNL) dar sper sa isi schimbe pretentia asta absurda cat mai repede pentru ca este un partid mai comunist decat PSD-ul si arunca o umbra urata asupra notiunii de partid de doctrina liberala. Ce s-au gandit ei PNL-istii, sa ia niste bani de la buget si ca sa nu bagam de seama furtisagul, sa fim fortat partasi la el, ca daca nu platim! Uite aici: http://www.mediafax.ro/social/pnl-pacientii-care-refuza-programele-de-preventie-risca-sa-suporte-costurile-tratamentelor-15044306 . Deci PNL-istii lu’ Peste Prajit s-au gandit sa ia 10% din bugetul Sanatatii, sa mai infiinteze o agentie, sa ne inregimenteze pe noi intr-un program dubios si daca nu suntem de acord sa nu mai beneficiem de asistenta medicala (gratuita). Pai sa nu le spargi capul? Stiti cine are dreptul moral la asistenta medicala gratuita? Cei care participa net pozitiv la bugetul de stat. Stiti cine are dreptul legal la asistenta medicala gratuita? Cei asigurati si cei coasigurati. Stiti cine are dreptul legal la asistenta medicala de urgenta gratuita? Toata lumea, asa e si corect. Si PNL vrea sa ne fure si asta. Pai cine o mai vota partidul comunist PNL e o mare bovina!

O zi buna si voua!

Platiti voi mai mult ca sa furam noi mai mult 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

2 thoughts on “Platiti voi mai mult ca sa furam noi mai mult”

  1. Va fi clar un furt pe fata. Acum cativa ani pe vremea lui Nicolaescu ministru al sanatatii se mai bagase asa zise analize gratuite de preventie si ce sa vezi s-a dus cineva la analiza cu doua probe de urina, o sticla cu urina adevarata si cealalta cu ceai de ce-o fi fost surprinzator ambele probe au fost bune. Unde s-au dus banii pe acele analize ca pt. Analize nu. Acum Nicolaescu si-a adus aminte ce bine se furau banii atunci dar daca mai infinteaza si o agentie. Minunat nu!

  2. Sunt de acord cu accesul la asistenta medicala. Toti cei care au urgente medicale trebuie sa aiba acces la un spital, chiar si privat, gratuit. Propunerea PNL e o hotie. Au ajuns imbecilii la putere si ne incaleca de un secol!

Leave a Reply