Sfarsit

Oare cat mai e pana se sparge buba?

Doua articole de azi mi-au atras in mod deosebit atentia pentru ca indica faptul ca Europa se polarizeaza din ce in ce mai mult si, din nefericire, asta inseamna ca foarte curand putem asista la schimbari nu prea placute prin statele Europene.

Primul articol: http://www.mediafax.ro/externe/grecia-vrea-sa-creasca-la-50-impozitul-pentru-persoanele-cu-venituri-mari-15028895 . Articolul descrie pe scurt reactia unui guvern comunist fata in fata cu realitatea. Guvernul grec nu are bani. Foarte bine, si-au facut-o cu mana lor! De unde se gandesc ei sa faca rost de bani? De la bogati, de la exploatatori, de la dusmanul de clasa. Si uite asa, dusman dupa dusman doborat, Grecia va ramane numai cu sarantoci, o saracie lucie generalizata. Traiasca comunismul forta conducatorare a tampeniei institutionalizate!

Celalat articol: http://www.mediafax.ro/externe/atac-armat-in-corsica-mai-multi-indivizi-au-deschis-focul-asupra-unor-magazine-cu-specific-musulman-foto-15029015 . Bun, aici e si mai amuzant. Guvernul francez condamna cu sprime atentatele si jura ca va lupta impotriva terorismului pana la moartea ultimului cetatean francez alb. Stiti ce as fi spus eu in locul lui Vals? “Sunt un dobitoc care am enervat populatia de a ajuns sa se impuste pe strazi! Va rog sa ma judecati impreuna cu atentatorii si sa ma bagati impreuna cu ei la puscarie si sa aruncati cheia ca sa mi se piarda urma.” Da, asta trebuia sa spuna premierul francez, dar nu il duce capul. Pe cat punem pariu ca e vorba de o reglare de conturi intre arabi si nu o actiune rasista a corsicanilor care s-au saturat de kebab? Guvernul nu va investiga asta, arabii sunt protejati in Franta de parca ar fi pe cale de disparitie!

Cam atat pentru azi, a fost o zi grea! Eu trebuie sa muncesc, nu iau ajutor de la stat!

Oare cat mai e pana se sparge buba? 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

2 thoughts on “Oare cat mai e pana se sparge buba?”

  1. Referitor la greci, ei dintotdeauna au trait pe banii altora. Nu ma mira ca acum recurg la tot felul de masuri pentru bani. Europenii se pare ca s-au cam saturat sa-i tot care in spate. Cu privire la francezi, vorbesc mult si nu fac mai nimic. Dupa tot ce s-a intamplat tot ce au facut ei este sa pazeasca oamenii pe strada cu pistoale automate.

    1. Patrulele alea frantuzesti sunt de tot rasul. Ne-au obligat pe noi sa securizam frontierele ca sa vedem ca ei nu sunt in stare decat sa faca circ pe drumurile mai mari, numai si numai in detrimentul cetateanului, ca nu au oprit pe nimeni niciodata sa intre in Franta. O iei pe un drum mai mic, nu gasesti nici picior de jandarm, de parca teroristii ar merge numai pe autostrazi. In gara e Legiunea Straina. In aeroport e Legiunea Straina. In Carrefour sunt doi handicapati (sunt obligati sa ii angajeze), caci, nu-i asa, cine ar face un atentat in Carrefour?

Leave a Reply