UE

La nemti nu e prea bine!

Un articol recent publicat in presa germana pune sub semnul intrebarii stabilitatea si viitorul guvernarii Angelei Merkel: http://www.n-tv.de/politik/Seehofer-koennte-Merkel-verklagen-article16745741.html. Pe scurt, bavarezii s-au saturat de guvernul federal, dar culmea, e vorba chiar de bavarezii din partidul lui Merkel, partid aflat la guvernare. Drept consecinta, ei au amenintat sa actioneze guvernul federal la Curtea Constitutionala pentru ca a esuat in asigurarea inviolabilitatii teritoriului german, asa cum prevede constitutia. Ma rog, asta in cazul in care UE esueaza in a apara granitele uniunii. Si acum e discutabil daca UE a reusit sau nu, dupa parerea mea nu, dar daca ii asculti pe ei, miliardele investite in securizarea frontierelor au fost foarte bine cheltuite. Daca tinem cont de hoardele de invadatori aflati acum in Germania, cred ca bavarezii au dreptate. Pentru ca sunt din acelasi partid de guvernare, nici nu ii putem suspecta de interese politice diferite. Exercitiul este insa deosebit de interesant, e un subiect de urmarit, sa asteptam si sa vedem ce se intampla!

La nemti nu e prea bine! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

2 thoughts on “La nemti nu e prea bine!”

  1. Este un subiect care ma depaseste, dar imi dau seama ca UE nu a facut nimic sau aproape nimic pentru protectia propriilor cetateni. Ba as zice ca a facut total invers. Ceea ce nu pricep este ce se poate intampla daca guvernul german este actionat la Curtea Constitutionala. Cine va fi sanctionat, guvernul, Germania? Si, mai ales, cum?

Leave a Reply