Sfarsit

Sa radem iarasi cu autoritatile statului

Mi-a atras atentia azi de dimineata un articol despre ceva controale prognozate ale ANPC: http://www.mediafax.ro/economic/anpc-va-controla-toate-ifn-urile-pentru-perceperea-in-unele-cazuri-a-unor-dobanzi-de-5-000-pe-an-13993744 . In continutul articolului, spun eu aici pentru cei ce nu au timp sa citeasca, este transcrisa declaratia presedintelui ANPC, presedinte care declara: “Observ în ultima perioadă o campanie a unor IFN-uri cu o dobândă anuală de 4.000-5.000%. Asta ce înseamnă? Iau un euro, după un an dau 5.000 de euro, iau 10 euro, dau 50.000 de euro înapoi.” Ati inteles? Nu? Nici eu, pentru ca la 1 Euro imprumutat cu dobanda 5000% pe an inseamna ca dai inapoi 50 Euro, nu 5000 cum sustine ANPC!!! Prin vocea presedintelui!!! Greu cu matematica fraaaate!

Sa radem iarasi cu autoritatile statului 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

5 thoughts on “Sa radem iarasi cu autoritatile statului”

  1. Din nefericire pentru poporul Roman aceste veleitati de matematician ilustru au fost expuse in cadrul conferintei “Ziua Consumatorului de Servicii Financiare” unde, dupa cum se intituleaza, au participat oameni din domeniul respectiv. Si nici unul nu si-a dat seama de eroare!

  2. Iti dai seama ce oameni prosti ne apara drepturile! Jalnic…. Iti dai seama cand o sa le explice samsarii legali ca e vorba de 50 de euro pe an…. O sa se linisteasca si le trece :))

Leave a Reply