Campanie

Cand natiunea doarme monstrii ataca!

Asasinarea a 12 persoane, majoritatea jurnalisti, de catre oameni mascati care strigau “Allahu Akhbar!” vine ca o palma peste fata pentru toata lumea civilizata si rationala. Pentru ce au murit acesti oameni? Pentru ca au satirizat un simbol al lumii radical islamice, un asa-zis profet, un nimeni pana la urma. Cum este posibil asa ceva? Este vina politicii “europenismului multicultural”, a politicienilor care au refuzat sa recunosca ca ne confruntam cu o problema grava si anume ca nu exista reconciliere intre valorile europene multicultural deschise si comunitatile islamice traditional inchise, care sunt din ce in ce mai numeroase in Europa.
Convietuirea intre religii a fost intotdeauna o chestiune delicata, dar in ziua de azi, aparent pe fondul prostirii accelerate a populatiei, frictiunile interconfesionale au capatat dimensiuni inimaginabile.

Din punctul meu de vedere trebuie facuta o distintie intre mahomedanismul care este religia celor ce cred in Profet si islamismul care este politica cu baza religioasa a unor largi grupuri infractionale. Islamismul este o politica prin care se vrea implementarea shariei pe scara larga si foarte specific distrugerea prin moarte sau convertirea la nivel mondial a ne-musulmanilor. Adica ori esti convertit la islamismul lor ori mori!!!!

Cum pot adeptii religiilor prezente acum in Europa sa “covietuiasaca multicultural” cand religia unora este pacea si intelegerea (in esenta vorbe goale) iar a celorlalti este aducerea tuturor la numitorul comun al religiei islamice sau exterminarea?

Din punctul meu de vedere, politicienii corupti impreuna cu liderii cultelor avizi dupa putere si control sunt de vina pentru situatia in care suntem azi. Ei au incurajat tendinta naturala perversa a “incrucisarii raselor si religiilor”, totul numai pentru avantaje materiale.

Acum e greu sa mai faci ceva cand o mare parte din populatie din Franta este musulmana, dar daca politicienii se fac ca au o problema cu “terorismul” si nu cu religiile radicale de orice fel (islamism, catolicism, ortodoxim, etc etc etc) atunci o sa fie din ce in ce mai rau, evenimente ca cele ale ultimelor zile se vor indesi si vor deveni din ce in ce mai grave.

Nu cred ca exista persoane carora le-ar placea sa se trezeasca cu imbecilii indoctrinati infasurati in exploziv la usa doar pentru ca au facut o remarca fata de un lider islamist sau pentru ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu islamul. Sa ne intelegem bine, liderii religiosi sunt oameni, nu zei sau divinitati.

L-am vazut pe Papa ca isi cerea iertare lumii islamice, indemnand pentru pacea intre religii, dar nu am vazut nici un lider islamist sa isi ceara scuze pentru vreun atentat, sau sa condamne vreun atentat, sau sa zica ca asta nu e calea islamului.

In concluzie treziti-va politruci si fete bisericesti la realitate sau o sa fie din ce in ce mai rau……

Si pentru cei care s-au grabit prin presa romana sa justifice atacul de la Charlie Hebdo si seria de atentate care este in plina desfasurare in Franta, cititi cu atentie aici ce inseamna islamul: http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/8/anjem-choudary-british-radical-cleric-muslims/?. Dupa ce cititi, mai cititi o data si apoi cereti-va scuze celor indurerati pentru aberatiile pe care le-ati debitat pentru un pumn de arginti.

Cand natiunea doarme monstrii ataca! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

5 thoughts on “Cand natiunea doarme monstrii ataca!”

  1. Din fericire poate pentru noi, vorbim acum de islamisti care au dus religia la extrem. Dar ce zicem de noi romanii care de 25 de ani, construim biserica langa biserica. Oare, preafericitii nostri ”popi” pe laga dorinta de imbogatire prin orice mijloc nu vor cumva si o indoctrinare si tampire a populatiei? Din cate stim nici crestinismul exceciv din trecut nu a fost chiar o fata mare.

  2. De asemenea motivatia religioasa este foarte periculoasa, iti dai seama ca daca doi-trei oligofreni inarmati au facut atata taraboi, atunci 100 de oameni bine inarmati si organizati ocupau Franta! Halal forte de ordine, sunt clar pregatite impotriva cetateanului pasnic si nu a infractorului. Primul venit cu o arma in mana a facut victime in randul politistilor de parca erau copii de gradinita!

  3. Chestiunile religioase sunt foarte complicate, pentru ca religia are o baza de sustinere foarte mare in randul populatiei. In timp si cu o educatie solida lucrurile se pot schimba, dar oamenii nu vor casca gura la o asociatie care le spune sa puna mana pe carte, normal ca se indreapta tot catre biserica, caci doar le promite viata de apoi. E greu, prostii sunt multi si agresivi, convinsi de aberatiile pe care le spun, nu poti schimba ceva decat desteptand lumea, altfel un prost instruit e si mai periculos!

Leave a Reply