Dictatura

Salbaticie in inima Europei!

Condoleante tuturor celor afectati de atentatele teroriste!

http://www.ziare.com/stiri/atac/impuscaturi-in-centrul-parisului-10-persoane-au-fost-ucise-1341882

Salbaticie in inima Europei! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

5 thoughts on “Salbaticie in inima Europei!”

  1. Asta este raspunsul unor oameni care pana acum s-au bucurat de beneficiile civilizatiei. Rusine ar trebui sa le fie tuturor politicienilor care prin legile si inconstienta lor au permis sa se intample asemea lucruri. Cred ca toata lumea civilizata ar trebui sa fie mai atenta cu privire la legile emigratiei.

  2. Din pacate Europa din punctul meu de vedere se scufunda incet dar sigur! Toleranta excesiva a batranului continent va genera fara indoiala si mai multa imigratie, proces se pare ireversibil, dar fara doar si poate fenomenul va aduce la conducerea unor tari europene de extrema dreapta! Cum este posibil sa ajungi sa primesti pe cineva in tara ta pentru ca este amarat si persecutat la el si in loc de multumire si respect manifestat prin integrarea in societatea gazda musafirul nepoftit te obliga sa traesti si sa gandesti ca in evul mediu? Poate totusi extrema dreapta este singura solutie. Stau si ma intreb cum se poate ca pentru cateva desene nevinovate, fata de ce se poate satiriza (sa doara referitor la islam si la modul de viata al adeptilor), niste nespalati sa poata fi lasati sa se comporte ca la ei in pesteri in inima civilizatiei europene?

    1. Da, exact despre asta este vorba, politicienii au promovat legi care ii lasa pe nespalati sa faca ce vor. Cetateanul obisnuit duce greul, nespalatul se bucura. Cel mai probabil atacatorii de la Paris traiau din ajutoarele platite de cetatenii francezi.

  3. Toti politicienii se declara socati! Alte cuvinte nu au gasit! Nu isi asuma nici o responsabilitate! Acest atentat si cele ce vor urma sunt consecinta politicilor iresponsabile pe care ei le promoveaza. Sa le fie rusine!

    1. Lasa asta! Ia uite aici: “Presedintele francez Francois Hollande, prezent la sediul revistei de satira Charlie Hebdo din Paris, unde miercuri a avut loc un atac mortal, a declarat ca este vorba despre un atentat terorist.” Rusine Frantei cu un asa presedinte!

Leave a Reply