Istorie

Istoria noastra este mai buna decat a lor!

Am citit zilele trecute un articol care pare inspirat de bancurile cu nebuni: http://www.ziare.com/international/america/presedintele-turciei-schimba-istoria-musulmanii-au-descoperit-america-nu-columb-1333524. Stiti, acelea , vechi si perimate, de genul “La spitalul de nebuni, 2 nebuni vor sa evadeze … -Ba , ne luam avant si iesim prin gaura cheii! -Perfect! Isi ia primul avant, fuge si trage un cap in usa… Al doilea se duce si se uita la gaura cheii: -Ba, ce prost esti, n-ai vazut ca era cheia in broasca pe dinafara?”.

Initial am sarit peste articol fara sa ii dau prea mare importanta, dar dupa o vreme am inceput sa ma gandesc ca poate omul nu e nici nebun si nici prost, ci doar si-a dat seama ca e inconjurat de prosti si nebuni, asa ca incearca sa profite de situatia creata. Sincer, noi romanii, putem sa tragem invataminte valoroase din exemplul presedintelui turc. Pana la urma, stim cu totii, istoria nu este decat o minciuna unanim acceptata, sau chiar mai rau, istoria nu este decat o minciuna. Asa ca, din acest punct de vedere, de ce sa fi descoperit Columb America si nu Ismail? Daca presedintele turc vrea Ismail, pentru turci, cel putin o parte dintre ei, aia care l-au votat pe acest presedinte, Ismail va fi descoperit America cu doua secole inainte de Columb. Pai stati putin, in sumarul conceptelor morale ale asociatiei noastre scrie ca adevarul este unic si neinterpretabil. Exact, exact asa si este, numai ca aici nu e vorba de adevar, ci de istorie, o minciuna care poate fi scrisa si rescrisa de multe ori la rand, dupa cum vrea unul sau altul, mai popular, mai smecher sau mai ingamfat. Ma infioara de fiecare data cate un prostovan vine si imi spune: “Stii de fapt am aflat ca nu avem nimic al nostru”, sau “Stii ca de fapt Moldova a fost descoperita de unguri”. Ma infioara si ma scarbeste de imi vine sa vomit fix pe creierul lor de prosti.

Suntem exact ceea ce vrem sa fim si istoria consemneaza exact ceea ce vrem noi sa consemneze. Avem suficienti dusmani, nu mai este nevoie sa ne cream altii singuri. Nu trebuie sa fim prosti, trebuie sa fim destepti, nu trebuie sa fim blegi, trebuie sa fim isteti, nu trebuie sa fim lenesi, trebuie sa fim harnici. Nu-i mai lasati pe altii sa va scrie istoria cum vor ei, scrieti-o cum vreti voi. Cu o singura nota, nu va abateti de la adevar, pentru ca e unic si neinterpretabil!

Istoria noastra este mai buna decat a lor! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

4 thoughts on “Istoria noastra este mai buna decat a lor!”

  1. Nu este chiar asa, cand au ajuns vikingii in America au de niste oameni negrii, urati si cu capul bandajat s-au speriat si au fugit dupa care mult mai tarziu au aflat ca aia erau ,,Turci”.

  2. De fapt America a fost descoperita de un stramos direct al celui mai sexy barbat in viata, Kim Jong Un, cu circa 100 de ani inainte de musulmani. Doar ca, indata ce a desoperit-o, a mirosit-o ca e suflet de capitalista, si a acoperit-o la loc!

Leave a Reply