Campanie

Balci, nu campanie!

Politicienii se injura, cetatenii stau si se uita siderati! In Romania nu este nici o sansa pentru o campanie civilizata, pentru ca nu avem candidati civilizati, nu avem politicieni civilizati si nici macar cetateni civilizati. Candidatii nu reusesc sa se ridice deasupra statutului de politician, politician sustinut de partide, asociatii de natura politica si alte grupari cu interese nu tocmai curate. Daca ar avea un mediu politic care sa le taxeze cu promptitudine marlaniile atunci nu ar avea incotro si s-ar plia pe exigentele acestui mediu, depoluand campania in interesul cetateanului. Daca cetatenii ar fi civilizati ar taxa la urne candidatii care s-au manifestat golaneste in campanie si cu ocaziile viitoare si pe politicienii care au sustinut aceste golanii. Ca o exista si o urma de adevar in toata babilonia politica a acestei campanii, este foaarte probabil, insa cum am putea noi sa distingem adevarul de marea masa a minciunii, realitatea de fictiune si candidatul bine intentionat de cioara vopsita? La urma urmei, cetateanul trebuie sa voteze. Pana acum, nu are pe cine. Si nici nu cred ca se va impune in mod civilizat vreunul dintre candidati pana la sfarsitul campaniei. Deci… Eu cu cine votez?

Balci, nu campanie! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

4 thoughts on “Balci, nu campanie!”

  1. Va salut!

    Pai situatia actuala eu cred ca le este pe plac candidatilor! Atat timp cat cetateanul platitor de taxe isi pierde interesul pentru vot duelul se da intre activul de partid al candidatilor, cu participarea in numar mare a minoritatilor si cultelor religioase, generand o situatie favorabila clasei noastre politice – ce sa mai, isi impart ciolanul fara surprize si stres .

Leave a Reply