2 thoughts on “Sondaj referitor la politicieni”

  1. Mi-a fost destul de greu sa raspund la aceasta intrebare deoarece nu este clar din al cui punct de vedere trebuie sa evaluam politicienii, al poporului din randurile caruia se ridica sau al clasei politice.
    Am votat incompetenti deoarece, din punctul meu de vedere, odata porniti pe calea afirmarii in politica nu mai au timpul si energia necesara de a dobandi competenta in alt domeniu, indiferent ce meserie au la baza (daca au). Si probabil nu au fost niciodata interesati sa o faca.
    Am votat rau intentionati deoarece cred cu tarie ca in Romania in vremurile noastre nu intra nimeni in politica din dorinta de a face bine altuia sau de a “duce tara pe noi culmi de progres si civilizatie”, ci din dorinta de a se capatui, mai mult sau mai putin, in functie de cat de fripturist este fiecare prin natura sa. Acest lucru, pe termen lung, nu poate duce la nimic bun pentru tara si popor.
    Daca trebuia sa votam din punctul de vedere al politicianului, ei bine, sper sa nu distorsionez prea tare rezultatele sondajului!

Leave a Reply