Uneori justitia mai bine se abtine …

… ca sa nu observam cat de gaunoasa e!
Intr-o tara europeana un judecator european a considerat de cuviinta sa condamne un om la inchisoare pentru ca a comparat un mamifer cu un alt mamifer. Articolul il puteti gasi aici: http://www.ziare.com/europa/franta/politician-condamnat-la-inchisoare-pentru-rasism-a-comparat-un-ministru-cu-o-maimuta-1311465. Va amintesc ca este aceeasi Europa in care nu poti condamna un on care cerseste, fura sau minte. Ma intreb ce patea respectivul politician daca compara un mamifer cu o insecta! Ce invatam din aceasta intamplare? Ne tinem gura si ii facem la buzunare!

Uneori justitia mai bine se abtine … 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

6 thoughts on “Uneori justitia mai bine se abtine …”

  1. Uneori justiția ar trebui sa se abtina…. Alteori justiția ar trebui sa dea seama poporului in piața publica pentru ineptiile de sentinte pe care le promunta.

    1. Da…. Procesul a fost tinut in Guyana, asta spune totul. Ca si cum ai vrea un proces cinstit pentru un nazist in Israel. Judecatorii care nu pot fi impartiali trebuie exclusi urgent din sistem. Voi urmari ce se mai intampla si revin asupra subiectului.

  2. Bun! Dar acum unde sunt toate asociatiile pentru drepturile animalelor, cum nu a luat nimeni atitudine la aceasta nedreptate? Eu consider necesar ca maimuta sa intenteze si ea proces doamnei Anne-Sophie Leclere pentru defaimare!

  3. Oare daca ministrul respectiv isi facea treaba impecabil mai conta asa de mult culoarea pielii? Chiar si pentru un politician de extrema dreapta…..

    1. Nu, nu ar fi contat. Socialistii francezi insa nu promoveaza oameni pe criterii de competenta ci numai daca este negru, homosexual, femeie nebuna, onanist si altele asemenea. Cand auzi cate o femeie ministru francez ca vorbeste pe la radio sau pe la televiziune te iei cu mainile de cap, ministra noastra de finante e o doamna foarte bine pregatita, asa cum nu are ea habar despre bugetul de stat. Cand auzi cate un barbat ministru francez ca vorbeste pe la radio sau pe la televiziune regreti ca s-a inventat curentul electric, Mickey Mouse e doctor pe langa el. De aceea a ajuns Franta sa aiba in scoli mai multa propaganda homosexuala, decat matematica. Holandezul a facut mult bine extremistilor francezi, si mult rau Frantei. Sa speram ca nu prinde un al doilea mandat, desi in acest moment are si justitia in mana, si presa, o sa fie greu sa aleaga pe altcineva.

Leave a Reply