Pe marginea prapastiei

Voi vota!

Alegerile se apropie si subiectul devine din ce in ce mai fierbinte. Un articol aparut recent trateaza subiectul unui oras cu mai multi votanti decat locuitori. Articolul cu pricina poate fi citit aici: http://www.ziare.com/alegeri/stiri-alegeri/orasul-care-are-cu-10-000-de-votanti-mai-multi-decat-locuitori-1296491. Articolul in sine nu iese cu nimic in evidenta, un fapt ridicat la gradul de eveniment senzational, comentat de un ziarist dornic de succes si presarat cu balmajelile inepte ale unor autoritati care nu se pot hotari cand anume ne-au mintit: la referendum sau cand au intocmit listele cu alegatori. Punandu-ma insa in piela autoritatilor mi-am dat seama ca dragii nostri reprezentanti nu au niciun interes sa isi faca treaba asa cum trebuie, asa cum i-am delegat noi, nu au niciun interes sa intocmeasca corect listele cu alegatori si nu au avut niciun interes sa execute corect recensamantul din 2011. Pentru ei ar fi bine sa nu ma prezint la vot, in acest fel ar putea manipula mai usor alegerile, ar avea o viata mai usoara si un venit asigurat si in urmatorii ani. Ei bine, nu merge chiar asa, eu voi vota!

Cu ocazia alegerilor europarlamentare din 2014:

  • Voi vota! (82%, 18 Votes)
  • Nu voi vota! (18%, 4 Votes)
  • Nu ma intereseaza. (0%, 0 Votes)

Total Voters: 22

Loading ... Loading ...
Voi vota! 3.00/5 (60.00%) 1 vote

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

2 thoughts on “Voi vota!”

  1. De votat voi vota, dar cei care sunt inpinsi in fata de mass media sunt niste incompetenti si rau intentionati. Cel puțin dacă votezi macar ai alegerea ta si mai puțin furtul lor.

  2. Vom vota! Macar asa sa simta URA noastra – si inca ceva domnilor alesi: Astept cu nerabdare ziua in care o sa va judece cei de care voi va bateti joc fara pic de rusine, in speta oamenii pentru care lucrati, poporul Roman domnilor!

Leave a Reply