6 Motive pentru care nu trebuie sa iti prelungesti contractul cu companiile de telefonie mobila

1. Tinta companiilor de telefonie este clientul nou si ca atare nu prezinti niciun interes pentru dansii daca ai 10 ani in retea.

2.  Telefoanele din promotii sunt supraevaluate si la pretul oferit cu 50% reducere se gasesc si pe piata libera.

3. Companiile de telefonie mobila exercita presiuni pentru semnarea unui nou contract din doi in doi ani, si nu accepta relatia contractuala normala, in care contractul se poate rezilia la cerere, in orice moment, dupa plata ultimei facturi.

4. Oferta pentru “prepay” este mult mai buna decat oferta pentru abonament si poti incerca in fiecare luna alt tip de oferta, fara obligatii contractuale.

5. La “prepay”, daca nu mai ai posibilitatea sa platesti, in urmatoarele 3 luni ai posibilitatea sa primesti apeluri fara a fi hartuit, inchis numarul si dat pe mana recuperatorilor ca in cazul abonamentelor.

6. Contractul pentru doi ani impus de operatorii de telefonie mobila aduce un beneficiu direct acestor companii in detrimentul utilizatorilor.

6 Motive pentru care nu trebuie sa iti prelungesti contractul cu companiile de telefonie mobila 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Share...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page

One thought on “6 Motive pentru care nu trebuie sa iti prelungesti contractul cu companiile de telefonie mobila”

  1. Si pe prepay iti fura din mimutele nationale si din interent. Dar iti dau bonus 60 de minute in retea ca sa te fidelizeze… de parca 4500 de minute nu sunt suficiente. Mai ales aceia cu sigla rosie!
    Ultima patanie cu ei… nu au reactivat automat extraoptiunea, deci dupa 4 zile a trebuit sa incarc din nou.

Leave a Reply